A méz kedvelt sütési-főzési alapanyag. Amire érdemes figyelni: nem mindegy, hogy milyen mézet használsz. Kerüld az olyan karakteres ízűeket, mint a gesztenyeméz vagy a hársméz, ugyanis a jellegzetes, erős aromájú mézek elviszik a sütemény ízét. Húsokhoz, különösen a vadhúshoz a gesztenyeméz illik leginkább. Sütéshez, főzéshez érdemes olcsóbb mézfajtákat használni, vagy minél édesebb mézet, hogy ugyanazt az édességérzést kevesebb méz felhasználásával érjük el. Az egyik legédesebb méz a mézontófűméz, ami ízének köszönhetően kiváló sütni és főzni.
SÖRÖS-MÉZES EGYBEN SÜLT KARAJ>>>
LASSAN SÜLT MÉZES-MUSTÁROS PULYKAMELL>>>
SÖRÖS-MÉZES SERTÉSCOMB EGÉSZBEN SÜTVE>>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.