1. Vadlazac
A kissé zsíros lazac tele van omega3 zsírsavval, ami segít a gyulladás elleni küzdelemben, miközben a kiváló minőségű sovány fehérjék megakadályozzák a felesleges zsír felhalmozódását. Ezenfelül ez az ízletes hal még a bőrünk regenerálódásában is közreműködik egy kiadós napozás után. Így nem csak a szívünknek tesz jót, ha heti kétszer beiktatjuk a lazacot a diétánkba, de a a derekunk is látványosan karcsúbb, a bőrünk pedig egészségesen ragyogó lesz!
Ezért tilos reggel citromlevet inni >>>
2. Legeltetett marha
Ugyan minden sovány fehérje növeli a telítettségérzetet, a táp és takarmány helyett szabadon legeltetett marha azonban még a kategórián belül is kiemelkedik. Ezt pedig a benne található konjugált linolsavnak köszönheti, ami kimutathatóan csökkenti a testzsírszázalékot és a koleszterinszintet. Így egy jó steak után fitten és egészségesen élvezhetjük a jó időt, ez ráadásul még napi vasbevitelünk közel egyharmadát is fedezi.
3. Makréla
Az egészséges csontozatért felelős D-vitamin a kutatások szerint az izmok erősségét és az immunrendszert is képes fejleszteni. A napfény segítségével termelt vitamin valójában egy hormon, ami beindítja az immunsejtek működését. Így elkerülhető a fáradtság és a betegség, a két tényező, ami leginkább hajalmossá tesz arra, hogy edzés helyett otthon üljünk, és kalóriadús nasikkal vigasztaljuk magunkat. Pusztán 85 gramm makréla a napi D-vitamin szükségletünk 65 %-át biztosítja: már csak napozni kell!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.