Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Minestrone recept
Minestrone
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Továbbra se mondunk le arról, hogy jól mutassunk az új fürdőruhánkban! Azonban nem elég fogyni ahhoz, hogy igazán szép alakunk legyen, szükségünk lesz némi fehérjére. Ezt segítik mostani részünkben a húsok és az isteni halak.

1. Vadlazac

A kissé zsíros lazac tele van omega­3 zsírsavval, ami segít a gyulladás elleni küzdelemben, miközben a kiváló minőségű sovány fehérjék megakadályozzák a felesleges zsír felhalmozódását. Ezenfelül ez az ízletes hal még a bőrünk regenerálódásában is közreműködik egy kiadós napozás után. Így nem csak a szívünknek tesz jót, ha heti kétszer beiktatjuk a lazacot a diétánkba, de a a derekunk is látványosan karcsúbb, a bőrünk pedig egészségesen ragyogó lesz!

Ezért tilos reggel citromlevet inni >>>

2. Legeltetett marha

Ugyan minden sovány fehérje növeli a telítettségérzetet, a táp és takarmány helyett szabadon legeltetett marha azonban még a kategórián belül is kiemelkedik. Ezt pedig a benne található konjugált linolsavnak köszönheti, ami kimutathatóan csökkenti a testzsírszázalékot és a koleszterinszintet. Így egy jó steak után fitten és egészségesen élvezhetjük a jó időt, ez ráadásul még napi vasbevitelünk közel egyharmadát is fedezi.

3. Makréla

Az egészséges csontozatért felelős D-­vitamin a kutatások szerint az izmok erősségét és az immunrendszert is képes fejleszteni. A napfény segítségével termelt vitamin valójában egy hormon, ami beindítja az immunsejtek működését. Így elkerülhető a fáradtság és a betegség, a két tényező, ami leginkább hajalmossá tesz arra, hogy edzés helyett otthon üljünk, és kalóriadús nasikkal vigasztaljuk magunkat. Pusztán 85 gramm makréla a napi D­-vitamin szükségletünk 65 %­-át biztosítja: már csak napozni kell!

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.