A rutinos fogyózók valószínűleg nem lepődtek meg. Egy amerikai tanulmány kimutatta, hogy a bélben található mikrobák megerjesztik a csokoládét, és serkentik a testünk gyomorbarát, polifenolos vegyületek termelését, mint amilyen a butirát. Ez a zsírsav amellett, hogy felpörgeti a zsírégetést, gyulladáscsökkentő hatással is bír. Egy kis gyümölcs hozzáadásával még fokozhatjuk az eredményt. Ne vegyünk 70%-nál alacsonyabb kakaótartalmú terméket – így kerül a szervezetünkbe a legtöbb antioxidáns!
Tökéletes megoldás a két étkezés közötti éhség elűzéséhez. Útközben is fogyasztható, magas tápértékű olajos mag azokra a napokra, amikor elhavaznak a teendők. A dióban tálható többszörösen telítetlen zsírsavak segítenek az elraktározott zsír leépítésében, és az inzulin anyagcseréjét is serkentik. Tartsuk magunkat 13 grammnyi adagokhoz, és tökéletesen fogunk mutatni az új bikininkben.
Lehet, hogy a téli hidegben nem ez az első választásunk, de a nyári forróságban garantáljuk, hogy semmi se jobb egy pohár hűsítő kefirnél! A laktózérzékenység elterjedése óta egyértelműen átvette a stafétát a joghurttól, ami jóval kevésbé kíméli a gyomrunkat. Sőt, még a laktóz által okozott bántalmakat is képes enyhíteni! Egy kutatás szerint a kefir 70%-kal csökkentette a többi tejtermék által okozott puffadást. Mindez annak köszönhető, hogy az erjesztés miatt tele van probiotikumokkal, melyek segítik az emésztést.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.