Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
A tökéletes flódni recept
A tökéletes flódni
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Érdekességek

Ezek a királynő kedvenc palacsintái - mutatjuk a titkos hozzávalót!

erzsébet királynő
Ha te is hozzáadod a palacsintádhoz a királyi család extra hozzávalóját, akkor a tészta még lágyabb és ízletesebb lesz!

A királyi család az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy Erzsébet királyné és Fülöp herceg milyen palacsintákkal ünnepelte idén a nemzetközi palacsinta-napot.

Angliában a farsangi időszak ugyanis a palacsinta-nappal ér véget. Nálunk húshagyó kedd, náluk Pancake Day. A lényege, hogy még utoljára összeszedjük a maradék lisztet, tojást, vajat, cukrot, és palacsintát süssünk belőle, hogy elfogyjon minden, és ne is kísértsen minket a böjti időben.

A királyi séfek idén háromféle palacsintát is felszolgáltak a palotában: lekváros-tejszíneset, klasszikus citromosat és egy sonkás-sajtos-póréhagymás verziót.

Sőt, azt is elárulják, hogy egy különleges hozzávalótól, az úgynevezett barna vajtól lágyabb és finomabb lesz a palacsintatészta.

Hogy készül a barna vaj?

A vajat lassan, alacsony hőmérsékleten melegítjük, a víz elfő belőle, a fehérjék pedig karamellizálódnak, így diós ízt kapnak és bebarnulnak. Arra érdemes odafigyelni, hogy nagyon könnyen odaéghet, ezért folyamatos figyelmet igényel az elkészítése. Amint elkészült, hagyjuk kihűlni, és utána már adhatjuk is a palacsintához. A királyi palacsinták pontos receptjeit itt találod!

3 TIPP PALACSINTASÜTÉSHEZ - ÍGY TÖKÉLETES LESZ A VÉGEREDMÉNY!>>>

EZ A VÉGTELENÜL EGYSZERŰ SÜTEMÉNY A 94 ÉVES II. ERZSÉBET KEDVENCE>>>

KÉSSEL-VILLÁVAL ESZI A BANÁNT!? ERZSÉBET KIRÁLYNŐ LEGFURÁBB ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.