Elkészítés:Piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük,hozzáadjuk a sárgáját és az olajat,elkeverjük benne. Liszthez hozzáadjuk a sütőport majd a fehérjéhez szitáljuk,nagy mozdulatokkal elkeverjük úgy,hogy a hab ne törjön.Málna mousse:A málnát a vízzel és a fele cukorral felfőzzük. A tojás sárgáját a többi cukorral habosra verjük. Ha a málna elkészült botmixerrel összetörjük majd még forrón a tojáshoz keverjük folyamatos kevergetéssel. Ha langyosra hűlt félkeményre felverjük a tejszínt es beleforgatjuk a málnás keverékbe. A zselatint megduzzasztjuk a vízbe majd mikróba meglangyosítjuk 1 kanállal keverünk bele a krémünkből majd a többi krémhez öntjük és elkeverjük benne. Ha elkészült a felét ráöntjük a kihűlt piskótára és 20 percre fagyasztóba rakjuk.Fehércsoki mousse:A tejet felrakjuk forrni. A tojás sárgájá kihabosítjuk a cukorral. Ha felforrt a tej akkor ráöntjük a tojásra és jól elkeverjük,majd visszarakjuk a lábosba és folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük. Ráöntjük még forrón a fehércsokira,hogy felolvadjon,összekeverjük majd szobahőmérsékletűre hűtjük. A zselatint a hideg vízbe megduzzasztjuk. Felverjük a habunkat félkeményre majd hozzáadagoljuk a csokis krémünkhöz. A zselatint meglangyosítjuk majd egy kanállal veszünk ki a krémünkből,elkeverjük a zselatinnal és hozzáadjuk a többi krémhez. Elővesszük a fagyóból a tortánkat ráöntjük a megdermedt málnamoussera majd ismét 20 percre a fagyóba rakjuk. Ha megdermedt mehet rá a második réteg málna mousse. (Ha nagyon megdermedt pár mp mikró és felkeverjük,hogy önthető legyen.) És ismét 20 p pihi a fagyóban.Máz:Összeolvasztjuk a csokit az olajjal. A tejszínt felforraljuk,ráöntjük a csokira és összekeverjük. Ha langyosra hűlt ráönthetjük a megdermedt tortánkra majd vissza a hűtőbe egy éjszakára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.