HETI MENÜ – 2014 MÁJUS 26 - JÚNIUS 1.
Hétfő
Előétel: Cukorborsóleves vajgaluskával
Főétel: Bácskai rizseshús káposztasalátával
Desszert: Joghurtos parfé
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos rizottó
Kedd - gyümölcsök a középpontban
Előétel: Gyümölcsleves vaníliafagylalttal
Főétel: Narancsos-gyömbéres pulykamell
Desszert: Eper
Vegetáriánus ajánlat: Rucolás epersaláta narancsmustáros dresszinggel
Szerda
Előétel: Zöldségleves májgaluskával
Főétel: Rakott karfiol darált marhahússal és besamellel
Desszert: Epres túrótorta
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos-tojásos rakott karfiol
Csütörtök
Előétel: Fokhagymás camembert leves
Főétel: Vajbabfőzelék burgonyával, hagyományos csirkepörkölttel
Desszert: Kefires-gyümölcsös sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Vajbabfőzelék burgonyalabdaccsal
Péntek
Előétel: Tejfölös kukorica-krémleves
Főétel: Húsos ravioli medvehagymás-bazsalikomos paradicsomszósszal
Desszert: Cseresznye
Vegetáriánus ajánlat: Ricottás-pórés ravioli
Szombat - hazai tájak, hazai ízek
Reggeli: Füstölt parasztsonka tormával, friss fehérkenyérrel, teával
Előétel: Göcseji gombaleves
Főétel: Bugaci vegyes pörkölt
Desszert: Nagycsaládos somlói galuska
Vacsora: Hortobágyi húsos palacsinta pohár borral
Vegetáriánus ajánlat: Ganca
Vasárnap
Reggeli: Lágytojás rozsos zsemlével, gyümölcs tea
Előétel: Tejszínes zellerleves sonkával
Főétel: Pontypaprikás kapros-juhtúrós galuskával
Desszert: Tejbegrízes süti törökösen
Vacsora: Melegszendvics, hideg sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Zöldcitromos pácban sült zöldspárga gombafalatokkal
HETI MENÜ – 2014 MÁJUS 19 - 25.
Hétfő
Előétel: Borsós raguleves csurgatott tésztával
Főétel: Bőrös hús sonkával és borsóval
Desszert: Csokoládéparfé
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres túróval töltött gomba
Kedd
Előétel: Tavaszi zöldségleves
Főétel: Hirtelensült tavaszi körettel
Desszert: Eper római módra
Vegetáriánus ajánlat: Gazdag tavaszi saláta omlettkockákkal
Szerda
Előétel: Hagymaleves rokforttal
Főétel: Halfilé bordeaux-i módra
Desszert: Francia krémes
Vegetáriánus ajánlat: Töltött padlizsán húsmentesen
Csütörtök
Előétel: Lebbencsleves gyúrt tésztával
Főétel: Zöldborsófőzelék sült virslivel
Desszert: Bodzavirág bundában
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással
Péntek
Előétel: Rozmaringos paradicsomleves bazsalikomos csipetkével
Főétel: Vargányás-csirkés tészta
Desszert: Fagyi
Vegetáriánus ajánlat: Gombás kocka
Szombat
Reggeli: Lágytojás pirítóssal, újhagymával és paradicsommal
Előétel: Májgombócleves
Főétel: Töltött-göngyölt-rántott karaj sonkával, spenóttal és sajttal
Desszert: Ricottakrémes réteskosárka
Vacsora: Kolbászos-sajtos muffin
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos palacsinta sajtszósszal
Vasárnap
Reggeli: Főtt debreceni kolbász mustárral vagy tormával
Előétel: Fokhagymaleves sajtos-gombás pirítóssal
Főétel: Pasifogó tepsis hús
Desszert: Epres Charlotte
Vacsora: Waldorf saláta rozskenyérrel, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt párolt rizzsel, tartármártás
HETI MENÜ – 2014 MÁJUS 12 - 18.
Hétfő
Előétel: Békakirály levese
Főétel: Gombás-kolbászos-lecsós tarhonya
Desszert: Madártej
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-sajtos cukkini
Kedd - itt az eperszezon, lássuk, mit készíthetünk belőle
Előétel: Eperkrémleves mézes tejszínhabbal
Főétel: Csirkemell eperrel
Desszert: Brownie eperrel
Vegetáriánus ajánlat: Eper és vér saláta
Szerda
Előétel: Kukoricás csirkeleves
Főétel: Csopaki sertésszelet petrezselymes újburgonyával
Desszert: Stíriai metélt
Vegetáriánus ajánlat: Spárga diómártással és zelleres burgonyapürével
Csütörtök
Előétel: Bazsalikomos póréhagymaleves
Főétel: Lencsefőzelék csülökkel franciásan
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Pikáns lencsefőzelék
Péntek
Előétel: Frankfurti leves gazdagon
Főétel: Rizses-halas egytál
Desszert: Epres joghurtpuding
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos, kecskesajtos tészta
Szombat
Reggeli: Körözött, paprika, paradicsom, zsemle, citromos tea
Előétel: Tárkonyos leves füstölt hússal és rizzsel
Főétel: Rakott krumpli sajttal gazdagítva, kovászos uborka
Desszert: Vegyes rétes, kedvünkre
Vacsora: Medvehagymás tócsni egy pohár, habzó sörrel leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Rakott krumpli sült zöldségekkel
Vasárnap
Reggeli: Zsidó tojás pirítóssal, frissen facsart gyümölcslével
Előétel: Tejszínes-parmezános spárgaleves
Főétel: Marhapörkölt tarhonyával, csípős ecetes paprika
Desszert: Csavaros túrós palacsinta
Vacsora: Tavaszi salátatál sajttal, rozskenyérrel, pohár könnyű rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós rántott padlizsán petrezselymes újburgonyával
HETI MENÜ – 2014 MÁJUS 05 - 11.
Hétfő
Előétel: Csalánleves
Főétel: Almával párolt hal répás krumplipürével
Desszert: Eper
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös gombapaprikás galuskával (természetesen szalonna nélkül)
Kedd - az orosz konyha receptjeiből válogatunk
Előétel: Pétervári céklasaláta
Főétel: Orosz uborkás-gombás csirke kapros galuskával
Desszert: Orosz almás lepény
Vegetáriánus ajánlat: Blini egyszerűen
Szerda
Előétel: Tejszínes spárgaleves
Főétel: Fasírt krumplikoszorúban friss salátával
Desszert: Gyors madártej
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinifasírt friss salátával
Csütörtök
Előétel: Hagymaleves
Főétel: Rakott káposzta sok tejföllel
Desszert: Epres palacsinta naranccsal
Vegetáriánus ajánlat: Fetás céklasaláta
Péntek
Előétel: Kapros-kolbászos zellerkrémleves
Főétel: Csőtészta olasz módon
Desszert: Gyümölcsös joghurt
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-juhtúrós rakott tészta
Szombat
Reggeli: Tepertő paprikával, paradicsommal, friss kenyérrel, tea
Előétel: Tökmagos vitaminsaláta
Főétel: Sertéspörkölt nokedlival, tejfölös uborkasaláta
Desszert: Csokoládés karamell
Vacsora: Spicces csirkemellsaláta
Vegetáriánus ajánlat: Mexikói zöldségpörkölt
Vasárnap
Reggeli: Habkönnyű rántotta zsemlével, pohár tejjel
Előétel: Tejszínes karalábéleves zöldborsóval
Főétel: Csirkemájjal töltött csirkecomb dödöllével, káposztasalátával
Desszert: Klasszikus kuglóf
Vacsora: Füstölt lazacos saláta
Vegetáriánus ajánlat: Spárgás-cukkinis burgonyatorta
HETI MENÜ – 2014 ÁPRILIS 28 - MÁJUS 04.
Előétel: Tejszínes hagymakrémleves
Főétel: Csirkemell jóasszony módra párolt rizzsel
Desszert: Fekete-erdő torta
Vegetáriánus ajánlat: Darazsas krumplisaláta
Előétel: Répaleves barnarizzsel
Főétel: Háromsajtos-sonkás lasagne
Desszert: Meggybefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos lasagne sajtmártással
Előétel: Fahéjas gyümölcsleves
Főétel: Bakonyi csirkeragu galuskával
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi gombapaprikás galuskával
Csütörtök - irány a majális!
Reggeli: Sonkás, sajtos szendvics, zöldpaprika, paradicsom kíséretében, narancslé
Előétel: Tárkonyos húsgombócleves
Főétel: Saslik
Desszert: Diós batyuk
Vacsora: Főtt virsli, mustárral, üveg sörrel - a régi idők emlékére
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt nyárson
Péntek
Reggeli: Libatepertő újhagymával, friss kenyérrel, citromos teával
Előétel: Tejszínes karalábéleves
Főétel: Sóskafőzelék főtt burgonyával, natúr szelettel
Desszert: Tiramisu-pohárkrém
Vacsora: Ananászos zellersaláta
Vegetáriánus ajánlat: Sóskafőzelék főtt burgonyával, főtt tojással
Szombat
Reggeli: Sonkás-tojásos sajttekercs
Előétel: Gulyásleves galuskával
Főétel: Krumplilángos pohár sörrel leöblítve
Desszert: Parfé csokiöntettel
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém pirítóson, paradicsommal
Vegetáriánus ajánlat: Sajtgolyók magvas köntösben
Vasárnap
Reggeli: Francia toast gyümölcsteával
Előétel: Karfiolleves sherryvel és sült karfiolrózsákkal
Főétel: Mézes-currys oldalas petrezselymes újburgonyával, zöldsalátával
Desszert: Csokitorta
Vacsora: Kaszinótojás franciasalátával és brindzás sonkatekerccsel, rozsos cipóval, pohár fehérborral
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.