Azt már régóta tudjuk, hogy szinte bármilyen hozzávalóval isteni finom rántotta készíthető. Persze, elsősorban a friss alapanyagokat preferáljuk, de a maradékmentés és a spórolás jegyében a megmaradt ételeket sem hagyhatjuk figyelmen kívül.
Ha nekünk éppen pizzánk van a hűtőben, legyünk bátrak, és használjuk azt a rántottához! Ami a tésztán van, a kolbász, a szalámi vagy egyéb húsfélék, a sajtok, a zamatos paradicsomszósz, a zöldségek minden nagyon finom és mehetnek a tojásrántottába. Kenyeret, pékárut pedig általában eszünk a rántottához. (Hogy a bundáskenyérről már ne is beszéljünk...) Gondoljuk végig: a pizzarántottában mindez egyben megtalálható!
Az elkészítése nem bonyolult: vágjuk fel a pizzát apró falatokra és pirítsuk meg. Ha kevés a pizza, szedjük le egy kés segítségével a feltéteket, és keverjük el egy kevés tejjel. Melegítsük alacsony hőfokon. Közben a tojásokat habosítsuk fel, öntsük forró zsiradékba, adjuk hozzá a meleg tejes feltétet, az apró kockára vágott pizzatésztát és kevés felaprított kenyeret.
Tökéletes választás reggelire vagy akár uzsonnára is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.