Előkészítés: A répát meghámozzuk, megmossuk, karikákra vágjuk. Az újhagymát megmossuk, szintén karikákra vágjuk. A rucolát leöblítjük, szárazra rázzuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és megpároljuk benne a répát. Felöntjük 1 dl vízzel, a fokhagymás sóval ízesítjük, hozzáadjuk az aszalt barackot, és 5-8 percig főzzük. A napraforgót összevagdaljuk, és zsiradék nélkül kissé megpirítjuk. Tányérra borítjuk. A barackot kiszedjük a léből, és apró darabokra vágjuk. A répát lecsepegtetjük. Összekeverjük a répát a hagymával, a barackkal, és kevés főzőlevet csepegtetünk rá. Rászórjuk a napraforgót, a rucolát. A joghurtot simára keverjük a citrom levével és héjával, sóval, borssal fűszerezzük. A mártást külön kínáljuk a salátához.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 367 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.