Elkészítés: A lencsét a babbal együtt előző este beáztatjuk. Ha nincs húslevesünk, a kockát 1 liter vízben feloldjuk, és puhára főzzük benne a lencsét és a babot. A megtisztított hagymát fölszeleteljük, olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst, a zöldpaprikát, a gombát, a ketcupot, a pirospaprikát, a kockákra vágott szalonnát és a burgonyát. Ízlés szerint fűszerezzük, és fedő alatt lassú tűzön zsírjára pároljuk. Ez kb. 30 perc. Amikor a lencse és a bab megpuhult, leszűrjük, a húsos szafthoz adjuk, és forrón tálaljuk. Friss kenyérrel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.