Elkészítés: 1. Az aszalt gyümölcsöt a reszelt citromhéjjal és néhány csepp aromával összekeverjük, és leöntjük annyi forró vízzel, hogy ellepje
2. Egy tálban habosra keverjük a puha vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot.
3. A cukros vajhoz keverjük a 2 egész tojást
4. A lisztet összekeverjük a sütőporral, és apránként a tojásos, vajas masszához adjuk.
5. Hozzákeverjük a natúr joghurtot.
5. A szárított gyümölcsről leöntjük a vizet, papírtörlőn megszárítjuk, picit belisztezzük, és hozzákeverjük a masszához.
6. Papíkapszlikba kanalazzuk, és forró sütőben /175 fok/ kb. 25 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.