Elkészítés: 1. Az aszalt gyümölcsöt a reszelt citromhéjjal és néhány csepp aromával összekeverjük, és leöntjük annyi forró vízzel, hogy ellepje
2. Egy tálban habosra keverjük a puha vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot.
3. A cukros vajhoz keverjük a 2 egész tojást
4. A lisztet összekeverjük a sütőporral, és apránként a tojásos, vajas masszához adjuk.
5. Hozzákeverjük a natúr joghurtot.
5. A szárított gyümölcsről leöntjük a vizet, papírtörlőn megszárítjuk, picit belisztezzük, és hozzákeverjük a masszához.
6. Papíkapszlikba kanalazzuk, és forró sütőben /175 fok/ kb. 25 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.