Elkészítés: A szívalakú tortaformát zsírpapírral kibéleljük. A piskótához a kávét, rumot, margarint, vanília-aromát hozzátesszük, összegyúrjuk, majd a formába belerakjuk, és eligazítjuk szépen.
A krémsajthoz hozzákeverjük az áfonyadzsemet. A margarint a cukorral és a tojássárgájával habosra keverjük, végül a sajtkrémhez adjuk. Rákenjük a piskóta tetejére, és egy kenőkéssel simára igazítjuk. 1 órát a hűtőben pihentetjük, majd a mázat elkészítjük.
A tortaformából kifordítjuk a sütit, majd egy másik tál segítségével a szervírozó tálra visszafordítjuk. Bevonjuk a mázzal, és hűtőben tartjuk szikkadni, hogy a máz kössön.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.