Az almât megtísztítjuk, apró kockàkra vàgjuk, és megcsepegtetjük citromlével, hogy ne barnuljon meg.
1 liter vizet felforralunk a porcukorral, a szegfűszeggel és a fahéjjal.
Hozzàadjuk az almàt,, a bort, és puhàra főzzük ( 10 perc/.
Hozzàadunk egy csipet sót , a tejfölt, és jól összekeverjük.
A lisztet a tejszínnel csomómentesre keverjük, és lassú forràs közben óvatosan behabarjuk vele a levest.
Jól lehűtve tàlaljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.