Elkészítés: A csirkemájat tepsibe tesszük, borssal, vegetával, fokhagymával megszórjuk, és vizet adunk hozzá, úgy, hogy félig ellepje a májat. A tepsit alufóliával betakarjuk, a májat átpároljuk. Miután a fóliát levesszük róla, csak rövid ideig kell sütni, mert gyorsan megpirul. A májat csak a sütés végén sózzuk meg, mert különben megkeményedik. A sült májat kis kockákra vágjuk, szintén kis darabokra hozzávágjuk az almát, a paprikát, a póréhagymát és a salátát. Összekeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.