Elkészítés: A csirkemájat tepsibe tesszük, borssal, vegetával, fokhagymával megszórjuk, és vizet adunk hozzá, úgy, hogy félig ellepje a májat. A tepsit alufóliával betakarjuk, a májat átpároljuk. Miután a fóliát levesszük róla, csak rövid ideig kell sütni, mert gyorsan megpirul. A májat csak a sütés végén sózzuk meg, mert különben megkeményedik. A sült májat kis kockákra vágjuk, szintén kis darabokra hozzávágjuk az almát, a paprikát, a póréhagymát és a salátát. Összekeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.