Előkészítés: A húst színtelen cérnával összekötjük. A sűrített paradicsomot fél pohár meleg vízzel felhígítjuk. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, a húst lassú tűzön kicsit megpirítjuk benne, majd leöntjük a borral, és megpároljuk (kb. 20 perc). Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, lefedjük, és közepes tűzön kb. 20 percig főzzük. Közben megtisztítjuk a hagymát. Az almát meghámozzuk, és kivájjuk a magházát.
Elkészítés: A hagymát hozzáadjuk a húshoz, beszórjuk a cukorral, és negyedóráig hagyjuk összeérni. Beletesszük az almákat, és felöntjük annyi vízzel, hogy egyharmadáig ellepje az almákat. Ízlés szerint sózzuk, és félig lefedve kb. 1 óráig lassú tűzön főzzük. A húst és az almákat felszeleteljük, tálalótálra tesszük, és a hagymákkal leöntve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.