Előkészítés: A leveszöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és nagyobb darabokra vágjuk. A húst megmossuk, és a zöldségekkel együtt 2 liter vízben kb. 2 órát főzzük. A húst kivesszük, és falatnyi darabokra vágjuk, és a főzőlevet leszűrjük.
Elkészítés: A babot és a burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, a babot kb. 3 cm-es darabokra, a burgonyát kis kockákra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük. A szalonnát apró kockákra vagdaljuk, és ropogósra sütjük. Hozzáadjuk a burgonyát, és a petrezselyem ágakat. Felöntjük a húslevessel, sóval, borssal ízesítjük, és 30 percig lassú tűzön főzzük. Közben az almát meghámozzuk, négybe vágjuk, magházát kivágjuk, és az almát az ecettel, a cukorral és a fahéjjal ízesített kevés vízben 15 percig főzzük. Lecsepegtetjük, és a hússal együtt a leveshez adjuk. Sóval, borssal utánaízesítünk, és tálaljuk. Rozskenyeret kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.