Elkészítés: A konyhakész kacsát bedörzsöljük sóval, borssal, majoránnával, majd megtöltjük 2 felkockázott almával, összetűzzük. A kacsát egy tepsibe tesszük, mellészórjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát, majd aláöntjük a bort, és sütőben készre pároljuk.
Eközben elkészítjük a palacsintatésztát, és 1 órát állni hagyjuk. A káposztát felaprítjuk, sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk, majd az olajban megpirítjuk, és összekeverjük a felaprított petrezselyemmel. Az egészet a tésztába keverjük, és kb. 10 palacsintát sütünk ki belőle.
A palacsintákat felgöngyöljük, majd így felszeleteljük, és egy tálra rakjuk a sült kacsa mellé.Petrezselyemmel díszítjük, és már kínálhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.