Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk a cukorral, belemorzsoljuk az éesztőt. A lisztet eldörzsöljük a margarinnal, hozzáöntjük az élesztős tejet, a sót és a tojássárgáját. Jól eldolgozzuk. 1 órát kelesztjük. 180-fokos sütőt készítünk elő.
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, megdinszteljük. Még melegen hozzátesszük a cukrot, a fahéjat és a zsemlemorzsát. A tészta felét tepsibe nyújtjuk, rásimítjuk a kinyomkodott almát, befedjük a maradék kinyújtott tésztával, megszurkáljuk villával, megkenjük a felvert tojássárgával. Előmelegített sütőben megsütjük, majd kockákra szeleteljük, porcukorral meghintjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.