Előkészítés: Az üvegeket kimossuk, és hagyjuk lecsepegni. Az almát és a körtét meghámozzuk, megmossuk, magházukat kivágjuk, és húsukat apró darabokra vágjuk.
Elkészítés: A gyümölcsöket nagy edényben összekeverjük a zselírozó cukorral és a citromsavval, beledobjuk a fahéjrudat. A keveréket felforraljuk, és a forrástól számítva 1 percig rotyogtatjuk, közben kevergetjük. Kidobjuk a fahéjat, belekeverjük a pálinkát, és dzsemet az elkészített üvegekbe peremig töltjükCsavaros tetővel lezárjuk, és kb. 5 percre fejtetőre állítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.