Előkészítés: Az üvegeket kimossuk, és hagyjuk lecsepegni. Az almát és a körtét meghámozzuk, megmossuk, magházukat kivágjuk, és húsukat apró darabokra vágjuk.
Elkészítés: A gyümölcsöket nagy edényben összekeverjük a zselírozó cukorral és a citromsavval, beledobjuk a fahéjrudat. A keveréket felforraljuk, és a forrástól számítva 1 percig rotyogtatjuk, közben kevergetjük. Kidobjuk a fahéjat, belekeverjük a pálinkát, és dzsemet az elkészített üvegekbe peremig töltjükCsavaros tetővel lezárjuk, és kb. 5 percre fejtetőre állítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.