Elkészítés: A tésztához a felvert tojáshoz keverjük a tejet, az olajat és a porcukrot. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és a tojásos masszához adjuk. A tészta felét sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük. A tészta másik feléhez hozzákeverjük a kakaóport. Ezt is megsütjük. Miután megsültek a tészták, a papírt lehúzzuk az aljukról, szobahőmérsékletűre hűtjük. Amíg a tészta hűl, elkészítjük a krémet.
Ehhez a meghámozott és lereszelt almát a cukor felével elkeverjük, megpároljuk, majd lehűtjük. A tejet a többi cukorral és a pudingporral felfőzzük, lehűtjük. A szobahőmérsékletű vajat habosra keverjük. Hozzáadjuk a citromhéjat és az almapürét. Összekeverjük. Ezután ezt a vajas-almás masszát a pudinghoz keverjük. A kakaós tésztát tesszük alulra, erre simítjuk a krémet, erre a natúr piskótalap kerül.
A csokimáz hozzávalóit összekeverjük, összeolvasztjuk, a sütemény tetejét bevonjuk vele. Pár órát hűvös helyen állni hagyjuk a sütit, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.