Előkészítés: A csirkemelleket folpackkal letakarjuk, kissé kiverjük. Az almákat megmossuk, magházukat kivájjuk, 1 cm vastagon felkarikázzuk. A fokhagymát meghámozzuk, a rozmaringot leöblítjük. A sajtot nagy lyukú reszelőn megreszeljük.
Elkészítés: A csirkemellek mindkét oldalát meghintjük sóval, borssal és egy kevés liszttel. Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a csirkemelleket, melléjük dobjuk a fokhagymát és a rozmaringot. A húsok mindkét oldalát pirosra sütjük (3-3 perc), aztán lapos tűzálló edénybe sorakoztatjuk őket. A sütőt 200ºC fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kidobjuk a serpenyőben maradt pecsenyeléből a fokhagymát és a rozmaringot, hozzáadjuk a vajat, és szép sorjában pirosra sütjük benne az almakarikákat. Mindegyik hússzelet tetejére 2-2 almakarikát fektetünk (a maradékot melléjük-köréjük szórjuk), tetejüket vastagon meghintjük a sajttal, és csak addig sütjük (10-12 perc), amíg a sajt aranysárgára pirul. A citromfű levelekkel díszítve a sütőedényben tálaljuk. Köretként krumplipürét, hasábburgonyát, petrezselymes rizst kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.