Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitom, kiklopfolom, sózom, befűszerezem. Az almákat kettévágom, a magházat kiveszem, majd cikkekre vágom.
A csirkemelleket kevés olajon serpenyőben vagy rostlapon elősütöm. Tepsibe egymás mellé rakom őket. Mindegyikre teszek az almacikkekből 3-4 darabot. Aki szereti, pici őrölt fahéjat szórhat az almákra. A sajttal befedem, és sütőben kb. 10-15 perc alatt, 180 fokon készre sütöm.
Zöldséges rizst ajánlok hozzá, de friss salátával is finom. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.