Elkészítés: Az egész tojásokat 28 dkg cukorral sűrű, habos masszává keverjük. A megolvasztott langyos vajat, a sütőporos lisztet és 3 cl rumot gyorsan belekeverjük.
Kikent-lisztezett tepsibe terítjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig elősütjük. A meghámozott, kimagozott -citromlével meglocsolt - vékony almaszeletekkel az elősütött tésztát sűrűn megrakjuk, majd további 15 perc alatt készre sütjük.
Amikor elkészült, még forrón bekenjük a felforrósított baracklekvárral, és a tepsiben hagyjuk kihűlni.
A maradék 5 cl rumot, 7 dkg cukrot és a fehérbort felforraljuk, majd a szirupból teszünk a tányér aljára, és ráhelyezzük a sütiszeleteket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.