Elkészítés: A lisztet, a tojást, a sütőport, a porcukrot 1 nagy pohár tejföllel összegyúrjuk. 3 lapot sütünk belőle.
Közben kétféle krémet készítünk. Az alsó krémhez 1 csomag vaníliás pudingot 3 dl tejjel és a vaníliás cukorral megfőzünk, ha kihűlt, összekeverjük 10 dkg vaj és 10 dkg porcukor elegyével. A felső krémhez 1 kg reszelt almát 5 dkg vajon 10 dkg porcukorral megpárolunk. A tésztalapokat megtöltjük a krémekkel, a tetejére porcukrot hintünk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.