Elkészítés: A lisztet, a tojást, a sütőport, a porcukrot 1 nagy pohár tejföllel összegyúrjuk. 3 lapot sütünk belőle.
Közben kétféle krémet készítünk. Az alsó krémhez 1 csomag vaníliás pudingot 3 dl tejjel és a vaníliás cukorral megfőzünk, ha kihűlt, összekeverjük 10 dkg vaj és 10 dkg porcukor elegyével. A felső krémhez 1 kg reszelt almát 5 dkg vajon 10 dkg porcukorral megpárolunk. A tésztalapokat megtöltjük a krémekkel, a tetejére porcukrot hintünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.