Elkészítés: Megáztatjuk a zsemléket, kinyomkodjuk, összegyúrjuk a darált hússal, a tojásokkal, a fűszerekkel, a sóval, a petrezselyemzölddel és a paradicsompürével.
Egy konyharuhára fóliát terítünk, amit bevizezünk, erre egyenletesen kiterítjük a fasírtmasszát. Rárakjuk a vékony sonkaszeleteket, megszórjuk reszelt sajttal. Felgöngyölítjük, mint a kalácsot. Óvatosan levesszük róla a fóliát, majd morzsával meghintjük, hústűvel megböködjük.
Előmelegített sütőbe téve készre sütjük. Ha kihűlt, akkor szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.