Elkészítés: Kettő piskótalapot készítünk a hozzávalókból a hagyományosmódon, 180 fokra melegített sütőben 7 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingport és a cukrot, felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabot felverjük keményre. A kihűlt pudingot krémesre keverjük a pépesített ananásszal, a citromlével és a befőtt levével. Hozzákeverjük a zselatinfixet és a habtejszínt.
Az elkészült krémet a két piskótalap közé töltjük, 1 evőkanál krémet hagyunk a felső lap tetejére.
A tetejére a zselatint a cukorral és a befőtt levével felmelegítjük, majd langyosra hűtjük. A sütemény tetejét kirakjuk az ananászkarikákkal (én a lyukakba szedret tettem), és a kissé lehűlt zselatinnal leöntjük. Hűtőben jól lehűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.