Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk egy magasabb falú serpenyőben. A fokhagymát és a gyömbért beleaprítjuk vagy lereszeljük. Addig pirítjuk, amíg nem érezzük felszállni az illatukat. Beleteszünk 1-2 kanál currypasztát. Fél perc pirítás után belerakjuk a kockára vágott pulykahúst is. Közepes lángon pirítjuk kb. 5 percig, majd picit megcukrozzuk. Ezután hozzáöntünk kókusztejet, majd kb. 1 evőkanál halszószt. Mindeközben folyamatosan kevergetjük, amíg a húst jól átjárják az ízek és megpuhul. Ez nagyjából 15-20 perc főzést jelent.
Mikor megpuhult a pulyka, hozzáadjuk a felvágott chilit és az ananászt, összeforraljuk.
A végén kevés lime- vagy citromlevet facsarunk a currybe, még egyszer elkeverjük, és párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.