Előkészítés: Az ananászt lecsepegtetjük, majd nagyon apróra vágjuk, esetleg összeturmixoljuk.
Elkészítés: Vízfürdőben felmelegítünk 5 evőkanál tejszínt, majd kevergetve feloldjuk benne a zselatint. A maradék tejszínt habbá verjük, óvatosan összekeverjük a joghurttal és a cukorral. Az ananászt és a zselatint összekeverjük, a tejszínes krémhez öntjük, majd egy formába töltjük. Legalább 4 órára a hűtőszekrénybe állítjuk. Tálaláskor a formát egy pillanatra forró vízbe mártjuk, a puding szélét késsel meglazítjuk, majd tányérra borítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.