Elkészítés: A kekszmorzsához vegyítjük a gorombára darált mandulát, majd leöntjük a megolvasztott vajjal, és alaposan összekeverjük. Egy kapcsos 24 cm átmérújű tortaforma aljára sütőpapírt teszünk, beleszórjuk a vajas kekszmorzsalékot és jó alaposan lenyomkodjuk. 15 perc alatt 180 C fokon ropogósra sütjük, majd kihűtjük.
Az ananászt leszűrjük, a levét felfogjuk, az gyümölcsöt felkockázzuk, ha szükéges.
A gyümölcsléhez adunk még 4 kanál vizet, belekeverjük a zselatint, majd lassú tűzön felforrósítjuk (vigyázat, ne forrjon).
A tejszínt keményre verjük. A túrókat habosra keverjük a cukorral, hozzáöntjük a közben langyosra hűlt zselatinos ananászlevet, majd könnyedén beleforgatjuk a tejszínhabot és az ananászdarabkákat. A krémet 10 percre hidegre tesszük, majd belesimítjuk a tortaformába.
Legalább 4-5 órát hidegen tartjuk, majd a szélét éles késsel körbelazítjuk, és tálra csúsztatjuk a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.