Elkészítés: A tarját vékony szeletekre vágom, megsózom, és egy kicsit piheni hagyom. 15 perc múlva egy serpenyőben kevés olajat melegítek, majd megsütöm benne a hússzeleteket, ügyelve arra, hogy ne száradjanak ki. Miután a húsok megsültek, egy jénaiba teszem őket, ráöntöm az ananászt, rá a sonkát. Besamel mártás készítek (a vajon megpirítom a lisztet, és annyi tejet adok hozá, hogy kissé sűrű, folyékony szószt kapjak, közben sózom, borsozom). Miután elkészült, ráöntöm a húsra, a tetejére sajtot reszelek. Beteszem a sütőbe, hogy a sajt megolvadjon, kicsit rápiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.