Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és egy 26 cm-es tortaformába nyomkodjuk, amit előtte kibéleltünk sütőpapírral. Betesszük a hűtőbe pihenni.
A túrókrémhez a puha margarint a cukorral kikeverjük, majd mehet hozzá a pudingpor és a 2 tojás is, tovább keverjük, végül hozzáadjuk a túrót is. A narancshéjat felkockázzuk, és szintén belekeverjük, pár szálat hagyunk díszítésre.
A hűtőből kivesszük a tésztát, almapéppel megkenjük az alját, rákanalazzuk a túrótölteléket, feldíszítjük a körszeletes ananásszal, majd előmelegített 180 fokos sütőben kb. 1 órát sütjük.
Kihűlés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.