Elkészítés: A tojások sárgáját, a 30 dkg porcukrot, a 2 csomag vaníliás cukrot és a margarint kikeverjük. A 3 dl tejet és 1 csomag zselatint felfőzzünk, és a masszába keverjük. Majd belekeverjük a túrót. Az egészet egy vajjal kikent kapcsos tortaformába rakjuk, és egy órára a hűtőbe tesszük. Egy óra múlva rászorjuk a darabolt ananászt. A levéhez hozzáöntjük a bögre vizet, és belekeverjük a másik csomag zselatint, felfőzzük, és ha kicsit kihűlt, a tortára öntjük, és újra a hűtőbe rakjuk. Másnap kiszedjük a formából, és fogyasztjuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.