Elkészítés: Az ananászt leszűrjük, a húsát apró darabokra vágjuk. A pudingport 2 dl tejben elkeverjük, majd az ananászlével megfőzzük. Kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a puddingal is. Végül belekeverjük az apróra vágott ananászdarabokat. Lehűtjük. A tojásból, cukorból, lisztből, fél sütőpor hozzáadásával piskótát sütünk hagyományos módon. Ez is lehűtjük. Végül a kihült piskótára rákenjük az ananászkrémet. A tetejére felvert tejszínt kenünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.