Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, és 2:1 arányban két részre osztjuk, kinyújtjuk, majd kivajazott tepsiben külön-külön megsütjük. A krém hozzávalóit a tejföl és a zselatin kivételével habosra keverjük. A zselatint egy kevés langyos tejfölben feloldjuk, majd a kész krémhez adjuk. A krémet a vastagabb lapra kenjük, és fél órára a hűtőbe tesszük. Amikor kivettük a hűtőből a süteményt, a maradék vékony tésztalapot ráreszeljük a tetejére, még egy kevés csokoládét is reszelhetünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.