Elkészítés: A tésztához a cukrot a tojássárgájával és fél csomag vaníliás cukorral habosra kavarunk, majd a reszelt csokoládét, az őrölt kávét, a sütőport, a lisztet és 6 habbá vert tojásfehérjét hozzáadjuk.
Vajazott, lisztezett formában közepes tűznél sütjük, amikor kihűlt, 2 lapra vágjuk.
A krémhez a porcukrot, 3 tojás sárgájával, 1 egész tojással, a vaníliás cukorral és 2 dl tejjel állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Időközben hozzáadunk 2 evőkanál erős feketekávét és 5 dkg reszelt főzőcsokoládét. Amikor kihűlt, a krémhez keverünk 20 dkg vajat.
Ezzel a krémmel töltjük meg a kettévágott lapot, és kívülről is bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.