Elkészítés: A lisztből, a cukorból, a sütőporból és a margarinból a szokásos módon tésztát gyúrunk. Sütőpapírral kibélelt kisebb méretű tepsziben elősütjük. Ezalatt a tejszínt a cukorral felforraljuk, aztán hozzáadjuk a mandulát, a mogyorót és az aszalt gyümölcsot, és addig főzzük, amíg a tejszín besűrűsödik. Ezután az elősütött lapra kenjük a masszát, és aranybarnára sütjük. Ha kihűlt, szeletekre vágjuk, és a megolvasztott csokoládéba mártogatjuk a szeletek széleit. Nagyon finom nassolnivaló. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.