Elkészítés: Egy edényben olvasszuk meg a fehércsokoládét és a vajat, kevergessük, amíg a csoki teljesen elolvad. A tűzről levéve keverjük bele a barna cukrot, a tojást és a vaníliaaromát. Egy tálban keverjük össze a lisztet, sütőport és a sót. Keverjük bele a megolvasztott csokiba. Keverjük össze az aszalt sárgabarackot, mandulát, kókuszreszeléket, és a felét keverjük bele a tésztába. Öntsük bele a tésztát egy kivajazott, 23 cm-es, négyszögletű tepsibe. A maradék sárgabarack/mandula/kókusz keveréket szórjuk a tetejére. 170 fokos, előmelegített sütőben 25 percig süssük. Jó étvágyat!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.