Elkészítés: 1. A húst a csomagoláson feltüntetett módon megsütjük, közben elkészítjük a mártást és a krokettet.
2. A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük. Utána leszűrjük, és forrón belekeverjük a tojások sárgáját. Ízesítjük sóval és szerecsendióval.
3. Miután kihűlt, gombócokat formázunk belőle, megforgatjuk a szeletelt mandulában, és forró olajban kisütjük.
4. A mártáshoz az olajból és lisztből rántást készítünk, hozzáadjuk a szeletelt fokhagymát, és világosra pirítjuk.
5. Felöntjük a húslevessel, valamint a tejjel, és alaposan kiforraljuk.
6. A húst szépen felszeleteljük, és a mártással, valamint az aranybarnára sült burgonyakrokettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.