Az avokádót meghámozzuk, felszeleteljük és egy tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát, a fokhagymát, a citromlevet, a friss bazsalikomot, valamint a friss petrezselymet. Egy botmixer segítségével pépesre zúzzuk őket.
A tésztát a csomagoláson található utsítás szerint sós vízben kifőzzük, majd ha kész, a levéből adunk az avokádókrémhez egy csészényit, és újra összezúzzuk a szószt. Így egy hígabb masszát kapunk.
A tésztát és az avokádószószt összekeverjük, majd közepes lángon összefőzzük. A maradék újhagymával és egy kis petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.