Elkészítés: A tészta alapanyagait összedolgozzuk, majd 2 vékony lapot sütünk belőle. A krémhez a tejet a rétesliszttel, a vaníliás cukorral és a cukorral állandó keverés mellett felfőzzük, majd belekeverjük a margarint. Teljesen lehűtjük. Ha a tészta és a krém is hideg, összeállítjuk: az egyik lapra rákenjük a krém felét, majd rumos tejbe megforgatott babapiskótával beborítjuk. Utána a krém másik fele következik, majd a másik tésztalap. Csokimázzal bevonjuk. Másnap forróvízbe mártott késsel szeleteljük. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.