Elkészítés: A zöldségféléket megpucoljuk, ízlés szerinti méretűre felvágjuk, a szalonnát kisebb csíkokra vágjuk.
Egy fazékban a zöldségeket kevés olajon megpároljuk, majd fűszerezzük kevés borssal és sóval. Az angolszalonnát hozzáadjuk, megszórjuk fűszerpaprikával, felöntjük az alaplével, majd beleszórjuk a vágott petrezselymet. Puhára főzzük a zöldségeket, és közben beletesszük a leszűrt konzerv babot. Felforraljuk, és a marék csigatésztát is beleszórjuk a levesbe. Készre főzzük, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.