Elkészítés: A zöldségféléket megpucoljuk, ízlés szerinti méretűre felvágjuk, a szalonnát kisebb csíkokra vágjuk.
Egy fazékban a zöldségeket kevés olajon megpároljuk, majd fűszerezzük kevés borssal és sóval. Az angolszalonnát hozzáadjuk, megszórjuk fűszerpaprikával, felöntjük az alaplével, majd beleszórjuk a vágott petrezselymet. Puhára főzzük a zöldségeket, és közben beletesszük a leszűrt konzerv babot. Felforraljuk, és a marék csigatésztát is beleszórjuk a levesbe. Készre főzzük, tálaljuk.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.