Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A babot szűrőbe öntjük, levét felfogjuk, a babot hideg vízzel átmossuk. A bacont kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a bacont. Hozzáadjuk a fokhagymát, a hagymát, a rozmaring felét, és tovább pirítjuk. Belekeverjük a babot, a levest, megsózzuk, és kevergetve 10 percig főzzük. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Felöntjük a babkonzerv levével, kicsit borsozzuk, a maradék rozmaringgal ízesítjük. Melegen tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 884 kcal
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.