Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A babot szűrőbe öntjük, levét felfogjuk, a babot hideg vízzel átmossuk. A bacont kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a bacont. Hozzáadjuk a fokhagymát, a hagymát, a rozmaring felét, és tovább pirítjuk. Belekeverjük a babot, a levest, megsózzuk, és kevergetve 10 percig főzzük. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Felöntjük a babkonzerv levével, kicsit borsozzuk, a maradék rozmaringgal ízesítjük. Melegen tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 884 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.