Elkészítés: A főtt babot kihűtve húsdarálóban ledaráljuk, hozzáadjuk a zsírt, a tejben felfuttatott élesztőt, tejfölt, tojást, sót, borsot és a szójalisztet. A masszát összedolgozzuk, 10-15 percig pihentetjük, kelesztjük. Ezután hozzágyúrjuk a lisztet, majd 10-15 percig újból pihentetjük. A megkelt tésztát 2cm vastagságúra kinyújtjuk, tetejét késsel megvagdossuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, a pogácsák tetejét egész tojással megkenjük, ízlés szerint egy-egy szem főtt babbal díszítjük. Középmeleg sütőben 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.