Előkészítés: A babokat szűrőkanálba öntjük, vízzel leöblítjük, és alaposan lecsepegtetjük. A feta sajtot kis kockákra vágjuk. Az olívát felszeleteljük. A fokhagymát áttörjük.
Elkészítés: Az ecetet elkeverjük a fűszerkeverékkel, sóval és borssal, erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat, és a fokhagymát. A babot az öntetbe forgatjuk, belekeverjük az olívabogyókat és a sajtot. Legalább egy órát állni hagyjuk. Tálalás előtt még egyszer sózzuk, borsozzuk, és salátalevelekkel bélelt tálba púpozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.