Elkészítés: A csirkemell filétkb. 2 cm széles szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
Vágódeszkára kiterítjük a szalonnaszeletet, ráhelyezzük a csirkemellcsíkot, majd az aszalt gyümölcsöt és póréhagymakarikát. A húst begöngyöljük a szalonnába, fogvájóval összetűzzük.
Egy tűzálló tál aljába margarindarabokat teszünk, majd belehelyezzük a
felgöngyölt húst. Meglocsoljuk főzőtejszínnel, megszórjuk kakukkfűvel, alufóliával letakarjuk 200 °C-ra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Ezután levesszük az alufóliát, rászórjuk a 20 dkg reszelt sajtot, és még 5-10 percig pirítjuk.
Petrezselymes újkrumplival, de párolt rizzsel is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.