Elkészítés: A csirkemelleket vastagabb csíkokra vágjuk, beleforgatjuk a fűszerkeverékbe és a majorannába, majd egyenként betekerjük őket szalonnába. (Ha szükséges, fogvájóval tűzzük össze.) Olajozott tepsibe tesszük, és lefedve 20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, megforgatjuk a húsokat, és visszatesszük még kb. 15 percre pirulásig sülni.
A megtisztított, kockákra vágott burgonyákat bő, forró olajban ropogósra sütjük. A paradicsomot meghámozzuk, a paprikáról eltávolítjuk a csumáját, és minden zöldséget (kivéve a gyöngyhagymát) kockákra vágunk. Serpenyőben a megolvasztott teavajon lefedve, sóval, borssal fűszerezve, pároljuk a zöldségeket, amíg puhák nem lesznek.
A kis kockákra vágott szalonna zsírján megpirítom a darabolt kolbászt.
A sült krumplit összekeverem a zöldségekkel, a szalonnás kolbásszal, és a megsült csirkével tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.