Elkészítés: A csirkemelleket vastagabb csíkokra vágjuk, beleforgatjuk a fűszerkeverékbe és a majorannába, majd egyenként betekerjük őket szalonnába. (Ha szükséges, fogvájóval tűzzük össze.) Olajozott tepsibe tesszük, és lefedve 20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, megforgatjuk a húsokat, és visszatesszük még kb. 15 percre pirulásig sülni.
A megtisztított, kockákra vágott burgonyákat bő, forró olajban ropogósra sütjük. A paradicsomot meghámozzuk, a paprikáról eltávolítjuk a csumáját, és minden zöldséget (kivéve a gyöngyhagymát) kockákra vágunk. Serpenyőben a megolvasztott teavajon lefedve, sóval, borssal fűszerezve, pároljuk a zöldségeket, amíg puhák nem lesznek.
A kis kockákra vágott szalonna zsírján megpirítom a darabolt kolbászt.
A sült krumplit összekeverem a zöldségekkel, a szalonnás kolbásszal, és a megsült csirkével tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.