Elkészítés: A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, zsírját kisütjük, majd a szalonnakockákat kiszedjük a zsírból és félretesszük. A káposztát csíkokra vágjuk vagy reszeljük, a répát szálasra vágjuk, és mindkettőt a szalonna zsírján üvegesre pároljuk. A tűzről levéve belekeverjük a kiszedett szalonnakockákat és a szál felkarikázott füstölt kolbászt.
Beleöntjük egy tepsibe, elterítjük benne. 2 dl vízben elkeverünk 1 evőkanál ételízesítőt, és a káposztára öntjük. Sütőbe tesszük, amíg elkészül egyszer-kétszer átkeverjük. Akkor jó, ha a víz elfőtt alóla, és ici-pici *színe* lett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.