Elkészítés: A tojások sárgáját a kristálycukorral habosra kavarjuk, közben az 5 evőkanál vizet kanalanként hozzáadjuk. Addig kavarjuk, míg jól besűrűsödik. Ekkor hozzáadjuk a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet és a tojások habbá vert fehérjét. Összekeverés után
kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és megsütjük.
Míg sül a tészta, elkészítjük a krémet. A margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral, a tojással habverővel jó habosra keverjük, közben belecsepegtetjük a kávét. Az 5 dkg diót összeaprítjuk, megpirítjuk.
Ha kihűlt a tészta, rákenjük a krémet, és a megpirított diót a krém tete-
jére szórjuk. Hűtőbe tesszük, tálaláskor hosszúkás szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.