Mindhárom húsféléből öt-öt egyforma szeletet vágunk, gyengén kiverjük, a bélszínt és a borjút füstölt szalonnával megtűzdeljük, megsózzuk, megborsozzuk.
A megtisztított hagymát vékony karikákra vágjuk, gyengén megsózzuk, kevés lisztben jól megforgatjuk. Az olajat erős tűzön felhevítjük, sütővillával állandóan kevergetjük, közben beletesszük, és ropogós pirosra sütjük a hagymát. (Vigyázzunk, nehogy barna legyen, mert akkor keserű ízt kap!)
Ezután azonnal leszűrjük, és tálalásig melegen tartjuk, de nem fedő alatt, mert akkor már nem lesz ropogós. Ezután a húsérméket paprikával elvegyített lisztbe mártjuk, s a visszamaradt zsiradékban hirtelen kisütjük.
Közben a meghámozott, megmosott, hasábokra vágott burgonyát felhevített bő olajban nem túl erős tűzön, időnként villával megkeverve pirosra sütjük. Leszűrjük, jól lecsöpögtetjük, még forrón meghintjük sóval, elrendezzük a tálon, a szeleteket három sorban elhelyezzük rajta, az egészet meglocsoljuk pecsenyelével, a tetejét sült hagymakarikákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.