Előkészítése: a meghámozott banánt hosszában kettévágom. A piskótából lapjában levágok egy vékony szeletet. (A megmaradt tésztát mélyhűtőbe teszem, más alkalommal tortalapként felhasználható.) 4 banánformát vágok ki belőle. A piskótaforgácsot apróra vágom.
Elkészítése:a tejet a pudingporral addig keverem, amíg kemény nem lesz, ekkor pár csepp citromlével ízesítem. A pudingot összekeverem a piskótaforgáccsal. A pudingos keveréket rákenem a piskótadarabokra, belenyomkodom a mazsolaszemeket, majd ráhelyezem a fél banánokat. Ezután hústűvel átszúrom, így könnyebben megfogható. 15 percre mélyhűtőbe teszem.
A bevonó csokoládét vízgőz fölött vagy mikrosütőben felolvasztom, a fehér csokit úgyszintén. A piskótás-krémes banánt egyenként megmártom a csokoládéban, amely azonnal rádermed. A fehér csokiból csíkokat nyomok rá, és rácsra teszem. A hústűt óvatosan kihúzom belőle, és hűtőszekrényben néhány óráig hűtöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.