Elkészítés: 1. Helyezzük a gofrikat egymás mellé egy nagy tepsibe, szórjuk meg őket egyenletesen fahéjjal, majd porcukorral. Grillezzük sütőben 4 percig, vagy amíg a cukor karamellizálódni kezd.
2. Osszuk szét a banánkarikákat a gofrik felén, majd süssük tovább 2 percig.
3. Egy tányérra tegyünk ki egy banánnal megpakolt gofrit, majd fordítsunk rá egy másik szeletet, végül helyezzünk rájuk 1-1 gombóc karamell fayit.
4. A kész fagyis gofrikat díszítsük pekándióval, és azonnal, még melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.